Srpanj 2018.

Poštovani kolege i kolegice

Nakon zahtjeva za upis novog rukovodstva udruge u registar, dobili smo odgovor gradskog ureda za udruge, koji inzistira na usklađenju statuta udruge s  novim promjenama u Zakonu o udrugama (NN 74/14, 70/17), prije  upisa u registar novog rukovodstva.

Iz tog razloga dostavljamo Vam na uvid dopunjeni statut  (pročišćeni tekst), u kojem su s plavim označene stare prihvaćene izmjene i dopune, a s crvenim slovima  potpuno nove odredbe koje  su posljedica spomenutog usklađenja.

Molimo Vaše primjedbe i  ovim putem Vas  pozivamo na vrlo kratku skupštinu s jednom točkom dnevnog reda, a to je usvajanje promjene statuta. Skupština  će se održati 12.07.2018., godine u 12 sati  u dvorani nebodera „Chromos“, Ul.grada Vukovara 271, Zagreb. Molimo još jednom za razumijevanje i hitnost zbog godišnjih odmora, jer bez upisa novog rukovodstva u registar rad Udruge nije moguć (trenutno stoje sva plaćanja, jer staro rukovodsto , a ni novo nema pravni legitimitet). Okvirno trajanje skuštine je najviše 30 minuta.

S niže navedene poveznice možete preuzeti tekst novog Statuta (pročišćeni tekst), koji će biti stavljen na glasanje na skupštini:

Preuzmi dokument – HUZOP – novi statut – usklađenje.docx